top of page

Behandlingar

Svensk klassisk massage

Traditionell svensk massage är receptet för en tacksam kropp, och används terapeutiskt för att behandla smärta och spänningar i kroppen samt skapa avslappning och mjuka muskler. Klassisk svensk massage verkar läkande, förebyggande, lugnande och är en favorit hela världen över!

Tui Na Massage & Akupressur

Tui Na är en mångtusenårig behandlingsform som aktiverar kroppens akupunktursystem och energiflöde enligt kinesisk medicin. Det är en terapeutisk massage som ser till kroppen som helhet och behandlar medicinska symtom och obalanser i kroppen. Massagen består bla av tryck på akupunkturpunkter längs meridianer och muskler. Teknikerna som används är liknande grunderna för kiropraktik och naprapati. Tuina används med framför allt vid smärta, stelhet och andra problem i muskler, senor och leder. Men även som en generell välbefinnande och balans.

Avslappning/Aroma-massage

Lättare massage med eteriska oljor med fokus på total avslappning. Under denna massage så hamnar kroppen i ett parasympatiskt tillstånd vilket ger många positiva effekter i kroppen där bland annat blodtrycket sänks, blodcirkulationen ökar, dopamin och oxytocin ökar (glädje och kärleks-hormonet) och kortisol reduceras (stresshormonet). Behandlingen lämnar dig med en behaglig känsla i kroppen så att du kan andas på nytt och känna in dig själv.

Deep Tissue Fokusmassage

Mycket hård massage med syfte att behandla t.ex sportskador, långvarig smärta, fibromyalgi och begränsad rörelse orsakad av spänningar.  Denna massage utförs genom att bindväven bryts upp så att en kan arbeta djupt ner i muskulaturen, vilket kan upplevas som väldigt intensivt men som ger fantastiska resultat. I denna massage väljer du det område du behöver hjälp med så fokuseras din behandling där.

Holistisk Massagebehandling

Massage utformad för att terapeutiskt behandla kropp och sinne ur ett holistiskt perspektiv där jag arbetar med helheten i fokus. Anpassad och främst riktad till dig som lider av ångest och/eller stressrelaterade skador och spänningar. Jag arbetar med magmuskulatur och andningsmusklerna för att skapa bättre andning och syresättning, utöver att behandla typiska områden som drabbas extra mycket av stress och ångest (som t.ex nacke och käke). Behandlingen hjälper dig skapa ökad kroppsmedvetenhet och att lättare komma i kontakt med hur kroppen känns. I ett parasympatiskt tillstånd får du en chans att möta dig själv inne i kroppen genom guidad mindfulness.

 

Förutom att behandla den stress som sitter i kroppen så försöker vi tillsammans komma fram till vad som orsakar stressen från första början, och hur vi därifrån kan ta nyttiga steg för att skapa bra förutsättningar för återhämtning och välmående på lång sikt. Behandlingen lämnar dig med en tacksam kropp med minskad smärta och en lättare själ.

Massage/Healing

Healing – Reiki 60 min

Healingen höjer din frekvens och renar hela din energikropp så att din energi kan flöda fritt. ” Emotions = energy in motion ”, healingen kan lösa upp blockeringar och känslor som lagrats i kroppen vid att undertrycka dem. Många beskriver när det mottagit healing att de känner sig mer som sig själva, ser mer klarsynt på eget liv och känner en tydligare riktining framåt. En ny känsla av närvaro och harmoni i sitt inre. Behandlingen kan också upplevas som en katalysator din själs utveckling.

 

Olivia har sett flera klienter finna ny inspiration och leva mer i tro med sig själva. Healingen är stress-reducerande och kan ge ökad energi. Under behandlingen ligger du påklädd på en behandlingsbänk och mottar handpåläggning av Olivia.

Team

Kvinna som yogar i en yogastudio göteborg

Mariell Ehlin

Yogalärare & Massagethearpeut

mariell@yogiflow.se

healer behandling yogastudio göteborg

Olivia Hansson

Yogalärare och Healer
jivaolivia@outlook.com

5BF415E6-7A44-4985-A104-8DD7383E54DE.JPG

Felix Hjortstam

Massör
hjortstam.noise@gmail.com

'' Reiki med Olivia var väldigt avslappnande och jag fick klarhet i tankar. Har aldrig testat tidigare men jag vill komma tillbaka! Hon gjorde också observationer som hon berättade om, som jag nu använder för att stärka mig själv som person. Kan absolut rekommenderas! ''

Alexa Young, CA

bottom of page