top of page
Humming Bee/ Bhramari Pranayama Workshop
Humming Bee/ Bhramari Pranayama Workshop

sön 21 maj

|

Lyckoreceptet

Humming Bee/ Bhramari Pranayama Workshop

En workshop där vi jobbar med våra lungor och att föra ut toxiner. Perfekt för dig som känner dig lite spänd och kanske inte kan tänka klart, och som behöver öppna upp lungorna.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

21 maj 2023 09:00 – 11:00

Lyckoreceptet, Linnégatan 9, 413 04 Göteborg, Sverige

Om evenemanget

En workshop där vi jobbar med våra lungor och att föra ut toxiner. Perfekt för dig som känner dig lite spänd och kanske inte kan tänka klart, och som behöver öppna upp lungorna. Detta är en fantastiskt workshop där vi förstärker lungorna och får med oss verktyg hem som man kan använda sig utav. Är bra för den som kanske har problem med lungorna och behöver förstärka, den som kanske har svårt att fokusera och connecta med sig själv. Detta passar den nybörjare till den vane. Frisk som sjuk. Alla går efter sitt tempo ingen prestige utan bara att landa in i sig själv och förstärka. Att vara i ditt energi system.

PAKET: Boka alla 3 workshop (7 Maj, 21 maj samt 11 juni) på en o samma gång till ett rabatterat pris (349 per gång).

(Dessa workshop teman är en del av Anayahs 1 års program DETOX YOUR BODY, MIND & SPIRIT från ANAHATHA JOURNEY som kommer att startas online med gästlärare. Håll utkik på hemsidan: http://www.earthlylifeschool.com

Blessings & Ljus från ANAHATHA JOURNEY i samarbete med LYCKORECEPTET Anayah Roots

Dela detta evenemang

bottom of page