top of page

Mammaträning – nyckeln till ork och välmående i vardagen som nybliven mamma

Den första tiden efter förlossningen är omtumlande. Både kropp och sinne genomgår stora förändringar, och mellan sömnbrist, amningskrångel och stora känslor är det lätt att man prioriterar ner sina egna behov. Ta den tid du behöver för att landa i det nya. Men för att orka ta hand om din bebis på bästa sätt behöver du också ta hand om dig själv. Därför erbjuder vi på Lyckoreceptet specialanpassad mammaträning.

En gravid person som gör höftlyft med en hantel

Därför är mammaträning bra för dig

Eftersom kroppen genomgår en hel del förändringar i samband med graviditet och förlossning är det viktigt att träna på rätt sätt för att återhämta sig och stärka kroppen. Mammaträning är skräddarsydd för att ta hand om just dessa behov, med fokus på att:


  • underlätta återhämtningen efter förlossningen

  • stärka både kropp och själ samt förbättra den mentala hälsan

  • minska ryggsmärta och andra vanliga besvär efter graviditeten.


Värdefull gemenskap för både stora och små

Utöver själva träningen är mammaträningen ett perfekt tillfälle till gemenskap med andra nyblivna mammor. Passa på att knyta nya vänskapsband, utbyta erfarenheter och få stöd från kvinnor i samma livssituation – allt medan ni peppar varandra att nå nya träningsmål. Och det bästa av allt? Dina små barn är också välkomna! Mammaträningen är utformad för att vara barnvänlig, så att du kan ta med dig dina små och träna utan att behöva ordna med barnvakt. 


Sandra Sundfors som håller i mammaträningen, är utbildad personlig tränare och specialiserad på träning för nyblivna mammor. Hon har omfattande erfarenhet från en av Sveriges större friskvårdskedjor och är expert på att guida kvinnor genom denna speciella tid i livet.


 

Välkommen att prova Lyckoreceptets specialanpassade träningsklasser för nyblivna mammor och upptäck hur du får mer ork i vardagen. Varje pass är anpassat för att möta dina specifika behov och ge dig de verktyg du behöver för att må bra efter förlossningen. Anmäl dig redan i dag!


4 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page