top of page
Bodywork & Hypnosis - Experience "The Soul Expansion Movement
Bodywork & Hypnosis - Experience "The Soul Expansion Movement

lör 07 okt.

|

Lyckoreceptet

Bodywork & Hypnosis - Experience "The Soul Expansion Movement

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

07 okt. 2023 14:30 – 17:30

Lyckoreceptet, Linnégatan 9, 413 04 Göteborg, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Tre tillfällen på tre lördagar under hösten kl.14.30-17.30 med olika teman:

7 oktober - "Open up to curiosity"

4 november - "Rewriting your story"

2 december - "Processing change"

De flesta av oss har en vision/drömmer om att skapa ett expansivt och lyckligt liv. Och mer ofta än sällan speglar vår verklighet inte det livet vi önskar leva. Vi bär ofta med oss historier om oss själva som vi har skapat under åren. Ofta får oläkta inre sår som lever kvar i vårt undermedvetna och i våra kroppar bestämma och påverka hur vi ser oss själva och våra möjligheter.

Under dessa tre cirklar kommer vi att utforska dessa oläkta sår och öva på hur vi kan bemöta dem på ett kärleksfullt sätt. Istället för att döma och trycka ner dem, kommer vi öva på hur vi kan använda oss av nyfikenhet och acceptans som ett verktyg till inre läkning. Vi kommer utforska vilket inre narrativ som är starkast i ditt liv just nu och hur du kan omvärdera och omforma den för att bättre spegla din verkliga potential.

Slutligen kommer vi bemöta förändring. Förändring är oundvikligt, och ändå bemöter vi ofta förändring med sådant motstånd. Även om vi ofta säger att vi vill ha förändring, när det väl knackar på vår dörr, håller vi emot så hårt det bara går. Det är våra nervsystem. Vårt inre narrativ. ”Jag kanske inte är redo, tänk om jag misslyckas”, imposter syndrome, eller rent av rädsla. Anledningarna är många, men grunden är detsamma. Vi är vanedjur, och förändring, för våra nervsystem, betyder fara. Så vi kämpar emot, springer ifrån eller vägrar att flytta på oss. Fight, flight, freeze. Det ligger i vårt DNA. Men vi har makten att välja att medvetet agera, i stället för att irrationellt reagera. I vår sista cirkel är det detta vi kommer att utforska. Dessa tre cirklar, även om de är väldigt kraftfulla var för sig, bygger på varandra.

Varje tillfälle kommer innehålla följande moment;

  • 60 minuters the Practice Method klass (klassen hålls på engelska av Karin Wisenius)
  • Hypnos (hålls på svenska av Bruna Libório)
  • Sharing

Varje cirkel inleds med ett härligt pass av the Practice Method, då vi kombinerar "bodywork" och"awareness".

"The Practice Method is a movement class that combines Somatic training, Yoga and HIIT along with meditation and breathwork. We use the body as our instrument to gain a deeper level of access, understanding and compassion to ourselves so that we may love our lives aligned with our highest intent. It takes Practice to SHOW UP to life. It takes Practice to be AWARE of our thoughts and to REDIRECT those thoughts. It takes Practice to RESPOND rather than REACT. It takes Practice to MOVE our bodies and that which is STUCK. It takes Practice to PRACTICE the things that make us feel healthier, grounded, stable, fulfilled and joyful. That’s why we Practice!"

Efter The Practice Method klassen och en kort paus, kommer vi att landa i en grupphypnos. Hypnosen syftar till att öppna det undermedvetna och implementera dessa frön av nyfikenhet, kärlek, acceptans och inre kraft för att hjälpa er på er resa mot att nå er fulla potential. Efter varje cirkel kommer ni även få en inspelning av hypnosdelen som ni kan lyssna på hemma, och fortsätta arbetet som påbörjades under cirkeln och på det sättet verkligen gå in på djupet i denna utforsknings- och utvecklingsresa. Vi avslutar varje cirkel med en sharing där de som vill får dela med sig av sina upplevelser och reflektioner.

Investering: 480kr per tillfälle + serviceavgift

Varje tillfälle har ett unikt tema som bygger vidare på tidigare tillfälle men varje tillfälle är också fristående, så det går även bra att gå på ett enstaka tillfälle.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att vända dig till Bruna (@byourtherapist) eller Karin (@vibrant_harmony_) på instagram.

Medlemserbjudande
Köp ett medlemskap och få 15 % rabatt på evenemanget i kassan

Biljetter

  • Bodywork & Hypnosis

    480,00 kr
    +12,00 kr serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page