top of page
Life Force Activation (f.d. KAP) - extra lång 90 min
Life Force Activation (f.d. KAP) - extra lång 90 min

Fri, 02 Aug

|

Lyckoreceptet

Life Force Activation (f.d. KAP) - extra lång 90 min

Extra lång klass 90 minuter Med Level 2 Facilitatorn Sarah Vid frågor om Life Force Activation eller eventet, maila Sarah på kapbysarah@gmail.com

Time & Location

02 Aug 2024, 17:30 – 20:00

Lyckoreceptet, Linnégatan 9, 413 04 Göteborg, Sverige

About the event

Life Force Activation är en direkt energiöverföring av kundalini-livskraft och djupt medvetande, non-duality.

Life Force Activation är en naturlig och trygg process där du, genom att slappna av i vad som är, tar emot energiöverföringen. Energin är väldigt intelligent och du får precis det du behöver för stunden. LFA (eller KAP som många känner till) skiljer sig på så sätt från andra kundalini praktiker där du genom viljekraft genererar kundalini energin.

Under klassen ligger du ner på en yogamatta och blundar, det spelas hög och härlig musik och facilitatorn aktiverar energin i dig genom att peka på eller röra vid vissa chakran eller meridianpunkter på kroppen. Under klassen kan spontana rörelser, känslor och andra sensationer i kroppen uppstå. Allt du behöver göra är att låta det komma upp, surrender. Många upplever det som en frigörande, stärkande och renande process. Oavsett vad som sker på mattan så är det viktiga vad som sker mellan klasserna. LFA stärker din intuition, ger djupa insikter, skapar ett högre medvetande, frigör blockeringar och får dig i kontakt med din sanna essens.

Bokningen är bindande och återbetalas ej.

Vid frågor om Life Force Activation eller eventet, maila Sarah på kapbysarah@gmail.com

Tickets

  • KAP

    SEK 635.00
    +SEK 15.88 service fee

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page