top of page
Hälsoevent
Hälsoevent

sön 12 maj

|

Lyckoreceptet

Hälsoevent

Välkommen på ett hälsoevent på Lyckoreceptet tillsammans med Lüning Lab! Denna dag bjuder på: - 45 min träningsklass med vår PT Sandra - 45 min föreläsning om hormoner med Lüning Lab - 60 min yinyoga + Sound healing och lättare massage med Jacqueline - Goodiebag

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

12 maj 2024 14:30 – 17:00

Lyckoreceptet, Linnégatan 9, 413 04 Göteborg, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen på en hälsodag på Lyckoreceptet tillsammans med Lüning Lab!

Vad passar bättre än en dag i hälsans tecken? 

Denna dag är till för att unna dig själv en paus från vardagens stress och hitta balans i livet. Tillsammans med våra experter erbjuder vi en halvdag fullspäckad med aktiviteter som kommer att ge dig energi, kunskap, inspiration och avkoppling.

Vi börjar dagen med en energifylld träningsklass ledd av vår PT Sandra, följt av en spännande föreläsning om hormoners betydelse för din hälsa och välbefinnande, presenterad av Lüning Lab. Få insikter och tips för att optimera din hälsa på ett holistiskt sätt. Vi avslutar dagen med en avslapplande yogaklass med vår yogalärare Jacqueline. 

Föreläsning med Lüning Lab:

Lüning Lab erbjuder ett brett utbud av hälsotester och kosttillskott. Under denna dag kommer grundare Anette Lüning att finnas på plats för att prata om hormoner och dess påverkan på kvinnokroppen.

Denna föreläsning ger dig bättre förståelse för hur menscykeln fungerar samt hur träning och återhämtning påverkar den hormonella balansen. Konkreta tips och rekommenderade hormontester presenteras!

Detta är en dag som handlar om dig och ditt välmående. Ta chansen att investera i din hälsa och njut av en dag fylld med positiv energi och avkoppling hos Lyckoreceptet!

Schema:

14.30-15.15 Träningsklass med vår PT Sandra

15.15-16.00 Föreläsning om hormoner med Lüning Lab & Tilltugg

16:00-17.00 Yoga + Sound healing och lättare massage med Jacqueline

Dela detta evenemang

bottom of page