top of page
KAP - Kundalini Activation Process (extra lång 90 min)
KAP - Kundalini Activation Process (extra lång 90 min)

fre 08 sep.

|

Lyckoreceptet

KAP - Kundalini Activation Process (extra lång 90 min)

Extra lång KAP klass 90 minuter. Med Kap-facilitatorn Sarah Hansson

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

08 sep. 2023 17:30 – 19:30

Lyckoreceptet, Linnégatan 9, 413 04 Göteborg, Sverige

Gäster

Om evenemanget

KAP står för kundalini activation process och är en direkt energiöverföring av kundalini-livskraft och djupt medvetande, non-duality.

KAP är en naturlig och trygg process där du, genom att slappna av i vad som är, tar emot energiöverföringen. Energin är väldigt intelligent och du får precis det du behöver för stunden. KAP skiljer sig på så sätt från andra kundalini praktiker där du genom viljekraft genererar kundalini energin.

Under klassen ligger du ner på en yogamatta och blundar, det spelas hög och härlig musik och facilitatorn aktiverar energin i dig genom att peka på eller röra vid vissa chakran eller meridianpunkter på kroppen. Under klassen kan spontana rörelser, känslor och andra sensationer i kroppen uppstå. Allt du behöver göra är att låta det komma upp, surrender. Många upplever det som en frigörande, stärkande och renande process. Oavsett vad som sker på mattan så är det viktiga vad som sker mellan klasserna. KAP stärker din intuition, ger djupa insikter, skapar ett högre medvetande, frigör blockeringar och får dig i kontakt med din sanna essens.

Bokningen är bindande och återbetalas ej.

Biljetter

  • KAP

    600,00 kr
    +15,00 kr serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page