top of page
KUNDALINI – Släpp på spänningar
KUNDALINI – Släpp på spänningar

sön 07 maj

|

Lyckoreceptet

KUNDALINI – Släpp på spänningar

En kundalini workshop där vi släpper på inre spänningar och kroppsliga som själslig och sinnet blir mer klartänkt. Vi mjukar upp oss, dansar och gör olika övningar (både breathwork, rörelse och ljud). När kroppen är mer avslappnad så blir sinnet mer klart och då kan vi connecta med vår spirit bättre

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

07 maj 2023 09:00 – 11:00

Lyckoreceptet, Linnégatan 9, 413 04 Göteborg, Sverige

Om evenemanget

En kundalini workshop där vi släpper på inre spänningar och kroppsliga som själslig och sinnet blir mer klartänkt. Vi mjukar upp oss, dansar och gör olika övningar (både breathwork, rörelse och ljud). När kroppen är mer avslappnad så blir sinnet mer klart och då kan vi connecta med vår spirit bättre.

Vi får med oss andning, rörelse och ljud i ett. Vi lär oss om energi och ökar upp värmen i kroppen genom att få ett bättre flöde.

Detta passar den nybörjare till den vane. Frisk som sjuk. Alla går efter sitt tempo ingen prestige utan bara att landa in i sig själv och förstärka. Kom gärna i natural material och gärna vitt men inget måste.

PAKET: Boka alla 3 workshop (7 Maj, 21 maj samt 11 juni) på en o samma gång till ett rabatterat pris (349 per gång).

(Dessa workshop teman är en del av Anayahs 1 års program DETOX YOUR BODY, MIND & SPIRIT från ANAHATHA JOURNEY som kommer att startas online med gästlärare. Håll utkik på hemsidan: http://www.earthlylifeschool.com

Blessings & Ljus

 från ANAHATHA JOURNEY i samarbete med LYCKORECEPTET Anayah Roots

Dela detta evenemang

bottom of page