top of page
Massagekurs för par
Massagekurs för par

sön 08 okt.

|

Lyckoreceptet

Massagekurs för par

Vill du ha mer massage och beröring med närvaro i ditt liv? Känner du dig spänd, stressad eller stel? Massage och medveten beröring gör underverk för våra kroppar, vårat psykiska mående och våra relationer.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

08 okt. 2023 13:00 – 16:30

Lyckoreceptet, Linnégatan 9, 413 04 Göteborg, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Vill du ha mer massage och beröring med närvaro i ditt liv? Känner du dig spänd, stressad eller stel? Massage och medveten beröring gör underverk för våra kroppar, vårat psykiska mående och våra relationer. 

Ofta fastnar vi med våra mobiler, Netflix eller korsordet på kvällen. Vi tänker att det är avkoppling, men tyvärr så fortsätter det att aktivera vår hjärna även om vår kropp ligger / sitter i ett viloläge. Men att däremot ge eller ta emot beröring är djupt avslappnande. Det främjar våra må bra hormoner, gör att vi sover bättre och stärker vårat immunförsvar. Gör oss glada och friska helt enkelt. I denna massagekursen för par får ni öva på att ge och ta emot beröring med närvaro. Att gå in och utforska njutning som inte behöver vara sexuell. Har du och din partner tappat tråden?

Då är denna kursen perfekt för er. En fin present att ge varandra. 

Ni kan även komma som vänner om ni önskar. Om du är singel och vill komma så är du välkommen att skriva ditt intresse till oss, så hör vi av oss. Det kan vara så att vi får in fler singlar som vill komma på kursen och då kan vi para ihop er på plats. Den 8 oktober utforskar vi bröstkorg, bröst, nacke, hals och käkar som alla är ställen där vi håller spänningar. Vi lär ut sköna triggerpunkter, olika massagetekniker, närvaro och andningsövningar för att ni skall hitta in i en intuitiv beröring. Varmt välkomna till en härlig dag!

Hanieh & Emma

Vi bjuder på fika, har du allergier meddela det.

Pris per par: 1250 kr

Anmälan är bindande men går att överlåta till ett annat par. Har du frågor, tveka inte att höra av dig till någon av oss här på fb eller mail:

e@emmaandrea.com eller haniehnamvar@gmail.com

Om oss: 

Haniehs fokus är att utöka kroppsmedvetenhet och medvetande genom andningsarbete och kroppsarbete. Utbildad tantraterapeut och De armorerings praktitioner. Hon känner en passion för att stödja individer att få kontakt med sig själva, släppa och expandera. Hon ger mycket plats åt inre lyssnande, hjärtkontakt och äkthet i sina workshops.

Emma lever, lär och älskar massage med närvaro. Har jobbat med massage, healing och yoga i över tio år. Guidat grupper såväl som enskilda behandlingar. Idag ger Emma massagebehandlingar halvtid på en daglig verksamhet i göteborg, både till deltagare och personal. Ser dagligdags vilka under beröring gör för människor och deras känsla av samhörighet och läkning.

Biljetter

  • Massagekurs för par

    Denna biljett avser ett par på 2 personer.

    1 250,00 kr
    +31,25 kr serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page