top of page
WORKSHOP – In i hjärtat, Ut i världen
WORKSHOP – In i hjärtat, Ut i världen

sön 07 maj

|

Lyckoreceptet

WORKSHOP – In i hjärtat, Ut i världen

Längtar du till att connecta djupare med ditt hjärta och din sanning, känna den där hemkänslan och finna eller stärka ditt livssyfte?

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

07 maj 2023 15:00 – 18:00

Lyckoreceptet, Norra Torggatan 15, 434 30 Kungsbacka, Sverige

Om evenemanget

Välkommen på WORKSHOP den 7 maj kl. 15.00- 18.00.

Längtar du till att connecta djupare med ditt hjärta och din sanning, känna den där hemkänslan och finna eller stärka ditt livssyfte? Då är du varmt välkommen till denna workshop där vi genom direktkanaliserade, guidade meditationer med aktiveringar och olika övningar kommer att stärka kontakten med vårt hjärta och därmed vår själ. I dessa transformerande tider som vi befinner oss i är det av största vikt att leva och agera från sitt hjärtas kraft. På så vis kan vi finna inre harmoni och sann skaparglädje att bidra med just det som var och en av oss har som livssyften och bygga en bättre värld tillsammans- men det börjar alltid med dig själv! 

Vad kan du förvänta dig? – Två kortare samt två längre direktkanaliserade guidade meditationer där deltagarna kommer få olika aktiveringar och energiförhöjningar. (exakt vad som kommer att ske går inte att veta innan då Caroline kanaliserar skräddarsytt för den aktuella gruppen där och då). – Övningar för att connecta med hjärtat på olika sätt och släppa på blockeringar. – Intuitionsövningar där vi arbetar två och två och övar på att ge budskap till varandra utifrån vårt hjärta. – Frågestund och personliga budskap via Caroline.

Pris: 950 kr pp inkl. fika Max antal deltagare: 10 st. Medtag: Penna och block (det brukar vara bra att skriva ned det du får till dig i meditationer och övningar)

Jag, Caroline är healer och medium som arbetat i 5 år med enskilda sessioner i ASK-healing och medial vägledning samt kurser inom andlig- och personlig utveckling. Jag är kanal för healingenergi och olika aktiverande energier samt för budskap. Mitt övergripande syfte är att bidra till att höja frekvensen här på jorden och just nu har jag blivit vägledd till att vi alla behöver skifta till att leva utifrån vårt hjärta och därmed denna workshop!

Jag hälsar dig varmt välkommen!

Caroline, LysAnde

http://www.lysandehealing.se

Dela detta evenemang

bottom of page