top of page
8A6C87DC-6737-4F45-9890-8DF61C398611.JPG

Om oss

Bakgrund

Lyckoreceptet startades 2019 bland annat på grund av tidigare erfarenheter

av ångest och ätstörningar. Vi insåg hur mycket av våra vanor som är kopplat till

vårt välmående och började söka runt för att testa olika “knep” för ett mer hållbart

och lyckligare liv, och här är vi idag där vi skapat Lyckoreceptet för alla att ta del av -

läs mer om vår resa här!


Jacqueline är hälsovetare och Sandra har 2 års studier bakom sig på universitetet inom psykologi och hälsopsykologi. Vi har även bakgrund som elitidrottare inom konståkning och stor erfarenhet av mental träning. Utöver detta arbetar Jacqueline som yogalärare och Sandra som personlig tränare och vi riktar oss mot både privatpersoner och företag.

Hur vi jobbar

På Lyckoreceptet så finner du en passionerad personal av yogainstruktörer och personliga tränare som är välutbildade och erfarna att hjälpa dig på din hälsoresa.

Blond kvinna poserar i yogakläder

Sandra Sundfors - Grundare

Jacqueline Belfrage - Grundare

Sandra är utbildad PT med vidareutbildning för gravida och seniorer. Hon har erfarenhet från en av Sveriges större friskvårdskedjor där hon tog hand om klienter med varierande träningsvana. Sandra tar emot dig för träning antingen online, i Linné eller i din hemmamiljö om du bor i Göteborgsområdet.

 

När ni tränar tillsammans kommer fokus att ligga på dig, dina mål och förutsättningar som vi skapar ett personligt träningsprogram utifrån som du även kan ta med och utgå från senare på egen hand.

 

Vårt mål är att hjälpa dig att utmanas, testa nya träningsformer och nå dina träningsmål.

Jacqueline är certifierad yogalärare och utbildad hälsovetare på Göteborgs Universitet. Hon har en bakgrund inom konståkning på elitnivå och har en stor erfarenhet av mental träning.

På Lyckoreceptet tror vi på att hitta inre balans för att uppnå en bättre hälsa och välbefinnande. En av de bästa metoderna för att nå detta är genom yoga - en fysisk och andlig praktik som hjälper en att koppla av och hitta inre stillhet.
 

Hos oss finner du en passionerad personal av yogainstruktörer som är välutbildade och erfarna att hjälpa dig på din yogaresa. Våra klasser är utformade för att passa alla nivåer och erfarenheter, från nybörjare till avancerade utövare.

Team

Linnégatan 9
41304, Göteborg

Norra Torggatan 15
43430, Kungsbacka

Email

Telefon

0722-245478

Följ oss

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • TikTok
bottom of page