top of page
Positiv psykologi: Ditt Bästa Jag
Positiv psykologi: Ditt Bästa Jag

lör 09 dec.

|

Lyckoreceptet

Positiv psykologi: Ditt Bästa Jag

Välkommen till en unik workshop som är skräddarsydd för dig som strävar efter personlig utveckling och positivt tänkande.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

09 dec. 2023 12:00 – 13:30

Lyckoreceptet, Linnégatan 9, 413 04 Göteborg, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till en unik workshop för dig som vill lära dig konkreta steg och strategier för att aktivt arbeta mot ditt bästa möjliga jag. Workshopen bygger på vetenskapen om positiv psykologi och en övning som är en av de mest erkända metoderna för en boost i lycka. Personligen är denna övning anledningen till att jag är där jag är idag och arbetar med det jag brinner för!

I denna workshop kommer du att:

 • Tydliggöra vad din vision är i livet och vad som verkligen är viktigt på riktigt
 • Lära dig 4 konkreta steg för att arbeta mot ditt bästa möjliga jag inom tre områden av ditt liv: personligt, yrkesliv och relationer
 • Få en boost i dina lyckonivåer och komma närmare dina mål
 • Öka din optimism, motivation och självmedvetenhet

Ta en paus i decemberrusket för att prioritera dig själv och ditt välmående så att du kan leva ditt liv på dina villkor. Ta med din favoritbok att skriva i, jag ser fram emot att möta dig precis som du är!🌟

Ps. Vid anmälan till workshopen har du också möjlighet att VINNA 6x45 min digitala coaching samtal med mig baserade på metoder inom positiv psykologi.

Vem är jag?

Mitt namn är Nadja och jag jobbar som positiv psykologi coach. Jag har en juristexamen bakom mig, men har de senaste åren valt att göra mina egna visioner till verklighet. Nu brinner jag för att hjälpa människor att göra detsamma!

Medlemserbjudande
Köp ett medlemskap och få upp till 15 % rabatt på evenemanget i kassan

Biljetter

 • Ditt Bästa Jag

  295,00 kr
  +7,38 kr serviceavgift
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page