top of page
Workshop - Relationsmod
Workshop - Relationsmod

lör 18 nov.

|

Lyckoreceptet

Workshop - Relationsmod

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

18 nov. 2023 14:00 – 17:00

Lyckoreceptet, Linnégatan 9, 413 04 Göteborg, Sverige

Om evenemanget

Har du svårt att nå fram till förälder, barn eller partner? Ta med den du vill förbättra din kommunikation med till den här workshopen för att kunna mötas mer autentiskt. Det här är en chans för er att se varandra precis där ni är på er resa. Ni kommer bli guidade genom avslappnings övningar och andning för att kunna landa i kroppen och i ett aktivt parasympatiskt nervsystem. Därefter kommer ni bli guidade i mer interaktiva övningar i kommunikation, aktivt lyssnande, hur du uttrycker behov och gränser, interaktioner för att få kontakt och se varandra, och övningar för mer hjärtöppning.

Workshopledare: Torbjörn Hellmouth och Maja Torbjörnsdotter.

Med sin bakgrund i Försvaret och polisens specialenheter, jobbar Torbjörn idag som grup-,ledarutvecklare, psykosocialkrisstödjare och traumaterapeut. Han hjälper oss förstå hur vårt nervsystem fungerar och är specialiserad på att hela sexualtrauman. Med sin närvaro och trygghet får han människor att möta sitt eget och andras mörker med nyfikenhet.

Maja är somatisk yoga och meditations lärare och guidar i att skala av och om och om igen hitta den genuina kontakten med sig själv. Att nyfiket upptäcka och uppleva hela sig själv för att mjukna i närvaro med det som är. Vi observerar oss själva, våra tankar, känslor, beteendemönster, andetaget och kroppen. Det gör att vi kan börja möta oss själva i hjärtat, och möjligheten till att möta varandra från en mer genuin plats.

Välkommen till ett utrymme att få duga precis som du är!

Pris: 800:-/paret

Biljetter

  • Workshop - Relationsmod

    Priset gäller per par!

    800,00 kr
    +20,00 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page