top of page

Hur kan du skapa en bättre närvaro i ditt liv?

Uppdaterat: 26 apr.

Jobba på att få en bättre närvaro med våra tips nedan.

tjej som yogar på en yogamatta

Genom att bli mer närvarande med människor runt omkring kan vi lyssna mer på vad andra säger och ge dem vår fulla närvaro. Det blir roligare för andra och bättre för dig. Du får en ökad tillfredsställelse och mening i det du gör. Dessutom brukar goda lyssnare bli mer omtyckta eller uppfattas som mer trevliga. Hitta de tipsen som passar dig och din vardag.

Här får du några tips som du kan använda

  1. Se den person du talar med rakt i ögonen och upprätthåll ögonkontakt. Observera deras kroppsspråk, eftersom det är lika viktigt som deras ord.

  2. Håll telefonen på ljudlöst för att undvika störningar och ge full uppmärksamhet åt dina vänner eller familj. På så sätt kan de känna att du är helt närvarande.

  3. Undvik att använda telefonen när du är i rörelse och låt bli att lyssna på musik. Istället, sitt utan att distraheras och njut av omvärlden omkring dig.

  4. Välj en plats som du tycker om och bara sitt där medvetet, lyssna på alla ljud som omger dig. Koppla av och var närvarande i stunden.

  5. När du går på en promenad eller sitter någonstans, ta dig tid att observera din omgivning och studera andra människor. Fundera över vart de är på väg, vem de är och hur de beter sig.


 

Vill du skapa din närvaro med oss

Gå på en yoga klass utan distraktioner och ta en stund för dig själv. Känn in dina känslor och bara koppla av. Få en närvarande stund med andra personer och ta dagen i din egna takt.


29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page